Az üzletünkben értékesített minden bútorra 24 hónap gyártói garancia vonatkozik. A garanciális igények alapja a vásárlást igazoló bizonylat. A termékek javítása és a termék egy részének vagy egészének cseréje nem hosszabbítja meg a jótállási időt.


Mire terjed ki a garancia?

A garancia a bútor használata során feltárt (nem a bútor nem rendeltetésszerű használatából eredő) technológiai hibákra terjed ki.


Milyen lépéseket tesz a gyártó a garanciális feltételek megfelelő kezelése érdekében?

Elhárítható hiba esetén a reklamációt a garanciális feltételek alá eső személy által kijelölt helyen hárítjuk el. Elháríthatatlan hiba esetén, vagy ha annak megszüntetése befolyásolná a funkcionális vagy esztétikai értékeket, a reklamációt az egyes elemek új, hibamentes cseréjével, vagy szükség esetén a teljes bútordarab cseréjével rendezzük. Végleges döntést a gyártó hoz arra vonatkozóan, hogyan kezeli a panaszt.

A Vevő nem követelheti a hibás bútor új, hibamentesre cseréjét, ha a jótállás alatt lévő termékre hatékony javítást tudunk vállalni (figyelembe veszi a hiba típusát és a hiba elhárításának technikai lehetőségeit).

A Garancianyújtóval szemben a bútorok átvizsgálásának és/vagy javításának megakadályozása a vállalt jótállásból eredő jogokról való lemondásnak minősül.


Kivételek

A garancia nem érvényes, ha a bútort helytelenül (nem az utasításoknak megfelelően) szerelték össze, nem megfelelően tárolták, használták, csatlakoztatták, nem megfelelő módszerrel vagy tisztítószerrel módosították vagy tisztították. Mindig kövesse a termékek összeszerelésére, telepítésére és gondozására vonatkozó ajánlásokat. A garancia nem vonatkozik a normál kopásra, beleértve a karcolásokat, szakadásokat vagy szétfeszítést, valamint egyéb mechanikai sérüléseket.


Gondozási ajánlások

  • A bútorokat nedvességtől mentes helyen kell használni, ahol nincsenek kitéve az időjárás viszontakságainak.
  • Meleg vízzel vagy enyhe tisztítószerrel megnedvesített puha ruhával törölje át az összes felületet, majd törölje szárazra egy tiszta ruhával.
  • A bútor mozgatásakor az alján lévő elemnél fogja meg. Ne fogja meg a fogantyúkat vagy más, nem erre a célra szánt részeket ilyen esetben. Amikor egy bútort mozgat, a tartószerkezetnél fogja meg, és ne más elemeknél.
  • A bútort nem lehet jelentős terhelésnek kitenni, mert ez károsíthatja.
  • Használat közben évente többször ellenőrizze az excenter csatlakozókat, hogy nem lazultak-e meg. Szükség esetén húzza meg a csatlakozásokat.
  • Ne álljon a bútorra, mert ez veszélyt jelent a felhasználóra, balesetet és sérülést okozhat.


A JAVÍTÁSRA VONATKOZÓ ÖNKÉNYES KÍSÉRLET A GARANCIA ELVESZTÉSÉVEL JÁR!
Termék hozzáadva a kívánságlistához
Az összehasonlításhoz hozzáadott termék.